Vi lär här och nu

Återigen befinner man sig i London och med BETT-mässan. Dagarna innehåller dock så mycket mer och den inspiration och glöd som finns är obeskrivlig. Har varit på skolbesök med allt vad det innebär. Min tanke är att alla pedagoger borde få möjligheten att fortbilda sig på detta sätt för att komma tillbaka till sin egen verksamhet och förmedla tankar, idéer och inspiration. Sitter idag och lyssnar på inspirationsföreläsningar om gamebased learning, sociala nätverk, annorlunda klassrum mm… Och det väcker många tankar.

Imorgon är det dags för ett mässbesök och för alla som varit på BETT-mässan så vet man att det är ett gigantiskt smörgåsbord av IKT och lärande. Det är svårt att nå de godaste räkorna, för utbudet är enormt. Ett tips är att besöka ”The sensitive classroom”. Kanske en utopi i realiteten och vardagen i skolornas vardag, men inspirationen och vart vi är på väg är inspirerande. Kliv in i detra rum och besök antarktis med vindar, dofter och tryck… Wow… Det blir spännande.

Några dagar med mässbesök och spännande föreläsningar, ser fram emot Troed Troedssons upplägg i eftermiddag om att lämna startlinjen är viktigare än att närma sig målet. Det viktigaste och mest givande under dessa dagar är alla tips, nya infallsvinklar och allt nätverkande. Tack alka gamla och nya vänner för ert engagemang och delgivande.

Om Stefan Thorvaldsson

IKT-pedagog och IT-samordnare i Halmstad kommun.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s